6,671FansaLike
2NdjekësitNdjek
2,061NdjekësitNdjek
1NdjekësitNdjek

TIPS

Më Shumë

  Seminari i Shitjes & Merchandising, Shqipëri

  Afatet për rregjistrim: 10 Maj - 01 Qershor 2018 Për: të gjithë punonjësit, kompanitë dhe personat e interesuar për të fituar njohuri mbi shitjen dhe merchandising...

  IDEA

  Më Shumë

   PRO

   Monedhë e vetme pas dhjetë vitesh do të jetë…

   Pavarësisht nga luhatjet e çmimeve dhe problemet, kripto-valutat do të mbizotërojë për pak vite, thotë Jack Dorsey. Ndërkohë që bankat dhe institucionet financiare vazhdojnë të...

   TREND

   Më Shumë

    Fëmija juaj nuk ushqehet si duhet? Kjo është zgjedhja

    Fëmijët mund të na shkaktojnë probleme të mëdha kur vendosin të mos ushqehën. Në të njejtën kohë ushqimi është shumë i nevojshëm për një zhvillim...

    Njokis IDEA

    Arkitekturë, Ndërtimtari, Ekologji, Dizajn, Punoje vet

    IDEA është sektori i cili do të merret veçanërisht me arkitekturë, ndërtimtari, ekologji, dizajn, punoje vet dhe tema të ngjajshme.

    Njokis TIPS

    Grante, Trajnime, Konferenca, Mundësi

    TIPS është sektori i cili ku do të gjeni njoftimet e fundit për grante, trajnime, konferenca dhe shumë mundësi të tjera. 

    Njokis PRO

    Biznes, Ndërmarrësi, Marketing, Ekonomi

    PRO është sektori i cili do të ndihmojë personat e interesuar për biznes se si të bëhen profesionist të vërtetë. 

    Njokis TREND

    Social, Fashion, Fitnes, Ushqime

    TREND është sektori i cili do të mbaj lexuesit në hap me trendet e reja botërore dhe vendore.

    INSTAGRAM

    2,061 Ndjekësit
    Ndjek