CISCO GARA “ZGJIDHJA E PROBLEMEVE GLOBALE 2018”

gara

Afati i fundit për aplikim: 12 Janar 2018
E hapur për: Studentët të cilët aktualisht studiojnë ose kanë përfunduar studimet
Shpërblimet: Çmimi kryesorë – 100,000$, Përcjellësi i parë: 75,000$, Përcjellësi i dytë 25,000$, Përcjellësi i tretë 10,000$, Përzgjedhja e publikut: 10,000$

Përshkrimi

CISCO është përkushtuar që të ketë ndikim pozitiv tek 1 miliard njerëz deri në 2025. Si pjesë e punës e këtij misioni kërkohet që të inspirohen dhe forcohen gjeneratat e reja të cilat do të ndihmojne në zgjedhjen e problemeve në kohët kur ekonomia digjitale është gjithmonë në rritje.

Me anë të digjitalizimit dhe (IoT – Internet of Things) që bashkojnë gjithnjë e më shumë paisje dhe të dhëna, idetë e reja kanë aftësi të bëjnë ndryshime më shpejtë se kurrë më parë – andaj CISCO është e gatshme të ndihmojë.

Gara vjetorë e dytë e “ZGJIDHJA E PROBLEMEVE GLOBALE 2018” nga ndërmarrësit e rinjë ka për qëllim të zbulojë idetë e reja inovative të cilat do të kenë efekt pozitiv në jetët tona sociale. Gara është e hapur për të gjithë studentët e universiteteve apo kolegjeve nga anë e mbanë bota.

E përshtatshmë për

Pjesëmarrësit duhet të jenë student të cilët  janë në nivele të shkollimit pas shkollës së mesme ose kanë përfunduar studimet pas 1 Mars 2016. Nëse aplikoni si biznes, të paktën 25% e biznesit duhet të jetë pronë e individëve të cilët përmbushin kriteret e lartëcekura. Studentët individual dhe të sapo diplomuarit mund të aplikojnë gjithashtu.

Çmimet

1. Çmimi kryesorë – 100,000$,
2. Përcjellësi i parë – 75,000$,
3. Përcjellësi i dytë – 25,000$,
4. Përcjellësi i tretë – 10,000$,
5. Përzgjedhja e publikut – 10,000$

Si të aplikoni?

Në mënyrë që të aplikoni klikoni këtu për aplikacionin.

Për informata më të detajuara vizitoni webfaqën zyrtare. (https://cisco.innovationchallenge.com/cisco-global-problem-solver-challenge-2018/overview)

NJOKIS TIPS