Çmimi “Wasafiri” për shkrime 2018

çmimi

Afati i fundit për aplikim: 13 Korrik 2018
Për: shkrimtarë, pa kufizime mbi moshën, gjininë, kombësinë
Çmimi: tre fituesit do të publikohen nga Wasafiri dhe do të marrin një shpërblim në para  

Përshkrimi

Çmimi “Wasafiri” për shkrime është i hapur për aplikime.
Wasafiri është bërë revista kryesore në Mbretërinë e Bashkuar për shkrimin ndërkombëtar bashkëkohor.

Wasafiri inkurajon lexuesit dhe shkrimtarët për të udhëtuar nëpër botë nëpërmjet fjalës. Për më shumë se tre dekada, ata kanë krijuar një platform dinamike për hartimin e peisazheve të reja në shkrimet bashkëkohore ndërkombëtare të cilat paraqesin një gamë të larmishme të zërave nga e gjithë Mbretëria e Bashkuar dhe më gjerë. Të angazhuar për të profilizuar ‘më të mirët e shkrimtarëve të së nesërmes’ ata në të njejtën kohë lartësojnë ata të cilët janë bërë zë i fortë letrarë, duke ofruar një hapësirë kreative për dialog dhe debat.

Të drejtë pjesëmarrje kanë

Konkursi është i hapur për të mbështetur shkrimtarët e rinj, pa asnjë kufizim mbi moshën, gjininë ose kombësinë.
Një fitues do të zgjidhet nga grupi i gjyqtarëvë për secilën kategori: Fantazi, poezi, shkrim për jetën.

Shpërblimi

Tre fituesit do të publikohen nga Wasafiri dhe do të marrin një çmim në para;
Atyre gjithashtu do t’u ofrohet “Chapter and Verse or Free Reads’ skem kjo e monitorimit në partneritet me The Literary Consultancy (varësisht nga kualifikimi) 

Si të aplikoni?

Të gjitha aplikimit e dërguara nëpërmjet formularit të aplikacionit online do të marrin një konfirmim për pranimin e tyre. Nëse keni nevojë për ndihmë ju lutem nga kontaktoni në wassafiri@gmul.ac.uk

Për më shumë informacion, ju lutem vizitojeni faqen zyrtare të internetit.

NJOKIS TIPS