Dobësohuni për 3 kg në javë

Dobësohuni

Çdokush dëshiron të ketë një trup të bukur.

Studiuesit së fundmi kanë zbuluar se një lugë kafeje me mjaltë çdo ditë mund të bëjë çudira për organizmin tuaj. Dobësohuni duke zëvendësuar sheqerin me mjaltë.

Ndërsa lëngu magjik që ju bën të humbisni deri në 3 kg në javë është: ujë i ngrohtë më 1 lugë mjaltë dhe limon, e konsumuar 3 herë në ditë, mëngjes esëll, pas dreke dhe në darkë.

Mjekët gjithashtu këshillojnë të konsumohen shumë perime, pak fruta, aspak patate, shumë pak karbohidrate dhe gjithçka tjetër që nuk përmban yndyrë. Gjithashtu është shumë e rëndësishme që të eliminojmë nga dieta jonë e përditshme ato që njihen si “ushqimet mbeturina”.

NJOKIS TREND