Punishtja për përmirësimin e gjuhës Angleze, Amsterdam

Punishtja

Punishtja për përmirësimin e gjuhës Angleze, Amsterdam

Punishtja për përmirësimin e gjuhës Angleze është e hapur për të gjithë ata të cilët vetëm se e flasin gjuhën angleze por do të dëshironin t’I përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe profesionale nw gjuhën angleze.

Afati i aplikimit: I hapur

Përshkrimi

A flisni anglisht por bëni gabime dhe brengoseni se kjo ju bënë të dukeni jo profesional? A e keni një punë ose dëshironi ta keni një në të ardhmen e cila I’u kërkon juve të flisni një nivel të shkëlqyer të anglishtes? E dini gramatikën e gjuhës angleze por akoma konfuzoheni nga disa rregulla të komplikuara? Atëher ky kurs është për ju?

Ky kurs është për personat të cilët veq se e flasin gjuhën angleze por do të dëshironin t’i përmirsonin njohurit e tyre gjuhësore dhe të cilët do dëshironin ta përmirsonin anglishten e tyre për jetën profesionale. Ky kurs ju lejon të arrini një nivel tjetër në njohuritë e juaja të anglishtes!

Punishtja profesionale e komunikimit dhe shkrimit në gjuhën angleze, do të mbahet nga 26 Nëntori deri më 1 Dhjetorë, në Amsterdam. Pse mbahet ky kurs në Amsterdam? Sepse në jemi shkolla Holandeze për inovacion në edukim dhe një pjesë e madhe e kursit ka bazën në Amsterdam. Sidoçoftë, kjo nuk është e vetmja arsye! Holanda është vendi me një nga nivelet më të larta të efikasitetit në gjuhën angleze, në listën e shteteve të cilat nuk e kanë gjuhën angleze si gjuhë zyratare. Gjithashtu, Amsterdami është një nga qytetet më ndërkombëtare të botës, ku ju mund të takoni njerëz nga thuajse e gjithe bota. Ne besojmë se ky është një ambient përfekt e I përshtatshëm për përdorimin e gjuhës angleze në mënyre profesionale.

Në botën e sotme të globalizuar, njohuritë e mira të gjuhës angleze po bëhen gjithnjë e më shumë të nevojshme. Në veçanti, shumë kompani kërkojnë një nivel të mirë të gjuhës angleze nga ju për të punuar për ta. Shpesh mungesa e efikasitetit në gjuhën angleze mund të jetë një pengesw e cila I ndalon shumë persona të zhvillojnë karrierën e tyre. Në të njejtën kohë, shpeshë është e vështirë të gjeni kursin e duhur me kohë të shkurtër I cili ofron një përmirsim të vërtetë të aftësive tuaja profesionale. Ky kurs është dizajnuar për personat me angazhime të shumta, të cilën kanë më pak se një javë kohë për të përmirsuar aftësitë e tyre në gjuhën angleze.

Ky nuk është një kurs I zakonsëm I gjuhës angleze! Kjo është një punishte e cila synon të përmirsojë dukshëm aftësitë e juaja të komunikimit. Komunikimi shpesh është pjesa më e vështirë e një gjuhe, të folurit dhe shkrimi janë ndoshta pjesa më e vështirë e gjuhës angleze. Pjesë bazike e filozofisë sonë të edukimit është se secili student kërkon vëmendje individuale në mënyrë që të përmirsohet. Për më tepër, student të ndryshëm bëjnë gabime të ndryshme në kohë të ndryshme dhe për këtë kanë nevojë të trajtohen individualisht. Kjo punishte ka synim grupe të vogla ku secili anëtar mund të marr vëmendje nga një tutor dhe t’u ofrohet informata dhe rekomandime për të përmirsuar anglishten e tyre, e jo për grupin si tërësi. Kjo punishte është dizajnuar të targetojë të metat kyce në aftësitë e gjuhës angleze të studentit dhe pastaj ta ndihmojë atë t’I përmirësoj ato.

Të keni aftësi të mira në komunikim në gjuhën angleze është përfekte për të lënë përshtypje të mira tek kolegët dhe partnerët. Kandidatët me një anglishtë më të mirë sigurisht qëndrojnë më mirë se ata të cilën kanë anglishten më të dobët gjatë intervistave të punës. Aftësitë profesionale komunikuese në gjuhën angleze janë vitale për të përmirsuar pwrspektivat karieristike.

Punishtja ju lejonë të gjeni cdo problem në aftësitë tuaja në anglisht dhe do ju ndihmojë të përmirsoni komunikimin tuaj professional në gjuhën angleze. Ju do filloni t’I kuptoni detajet e vogla dhe ndoshta… vetëm ndoshta do filloni t’a kuptoni humoring Anglez.

Nëse nuk mund ta keni punën e ëndrrave në vendin e ëndrrave tuaja për shkak të se anglishta juaj nuk është mjaftueshëm e mire, atëher ejani në kursin tonë sot dhe merrni dritën e gjelbërt drejtë karrierës suaj të ardhshme në një organizatë ndërkombëtare.

Shpenzimet

Tarifa për këtë kurs është 550 euro (përfshinë akomodimin dhe programin)

Si të aplikoni?
Dërgoni një e-mail me temën “ Punishtja për të folurën dhe shkrimin professional në gjuhën angleze” në  e-mail adresën – netherlandsinsitute@gmail.com dhe dërgoni një kopje tek info@uconsulting.nl

Për më shumë informata vizitoni http://uconsulting.nl/courses/

 

NJOKIS TIPS