Seminari i Shitjes & Merchandising, Shqipëri

seminari

Afatet për rregjistrim: 10 Maj – 01 Qershor 2018
Për: të gjithë punonjësit, kompanitë dhe personat e interesuar për të fituar njohuri mbi shitjen dhe merchandising promovimin
Vendi: 07 – 08 Qershor 2018, ora 16:30-20:30, Hotel Mondial, Tiranë

Përshkrimi

Të gjithë jemi shitësa.

Në çdo moment të jetës shesim dhe promovojmë jetën tonë. “SHITJA” është procesi më i rëndësishëm për çdo kompani sepse vetëm nëpërmjet shitjes gjenerohen të ardhura që rrisin përfitueshmërinë e saj prandaj dhe “Shitja” është profesioni më i rëndësishëm dhe më i paguar në botë. Çdo person brenda kompanisë është “SHITËS” sepse mbështet dhe ndikon procesin e shitjes. Prandaj është e rëndësishme që të gjithë punonjësit pavarësisht pozicionit të tyre të kenë njohuri mbi shitjet. Secili prej nesh, person apo kompani duhet të investojë në zhvillimin e aftësive shitëse sepse vetëm kështu do të rriten të ardhurat personale si edhe ato të kompanisë.

Trajnimi organizohet nga lektorë me eksperiencë pune mbi 25 vjeçare në pozicione të larta menaxheriale në kompani ndërkombëtare, si edhe të diplomuar në Europë me tituj të lartë akademik BA, MBA, PhD në fushën e Administrimit të Biznesit dhe të Menaxhimit.

Seminari i drejtohet çdo personi që interesohet të zhvillojë aftësitë shitëse dhe në veçanti personave që merren drejtpërdrejt me shitje si Shitësat Presale, Shitësat Ex-Van, Merchandisers, Supervizorë shitjesh, Menaxherë Shitjesh, Brand Menaxher dhe Sipërmarrës.

SEMINARI MBI SHITJEN OFRON NJË PËRMBLEDHJE TË TEMAVE, QË GARANTOJNË REZULTATE TË LARTA.

Temat e shitjes:

 • Tregu
 • Konsumatori
 • Shitja
 • Shitësi
 • Vizita
 • Klienti
 • Porosia
 • Rëndësia e parimit Shitja=Arkëtim
 • Spot check / Shitjes
 • Rregulli i artë në porosi 1.5 herë
 • Negocimi
 • Përballja me kundërshtimet
 • Komunikimi
 • Gjuha e trupit
 • Marketing Mix
 • Kërkim tregu
 • Analiza SWOT
 • Mediat sociale

Në temat e lartpërmendura përfshihen: Praktikë me ushtrime, Role Play dhe materiale të ndryshme vizuale e video vizuale.

SEMINARI NË MERCHANDISING OFRON NJË PËRMBLEDHJE TË TEMAVE, QË GARANTOJNË REZULTATE TË LARTA.

TEMAT E MERCHANDISING:

 • Çfarë është Merchandising?
 • Rëndësia e Merchandising
 • 10 hapat e vizitës
 • Parimet e Merchandising
 • Merchandising Standards
 • Menaxhimi i aseteve dhe pajisjeve si frigoriferë, aparate, rafte, etj.
 • Sjellja e konsumatorit në njesi/market.

Në temat e lartpërmendura përfshihet edhe praktika në sallën e seminarit me ushtrime.

Të drejtë aplikimi kanë

Të gjithë punonjësit, kompanitë dhe individ me interes mbi shitjen dhe merchandising.

Tarifa

Tarifa: 8900Lek/Person. Kompanitë të cilat bëjnë rezervim për më shumë se 3 persona, do të përfitojnë 20% ulje.

Pagesa bëhet në Alpha Bank (konfirmimi ju dërgohet me e-mail ose sms)

Si të aplikoni?

Për REZERVIME kontaktoni në: Cel/Viber/WhatsApp +355672252017 | +355683420011
e-mail adresën routzio@gmail.com.

Për më shumë vizitoni faqen zyrtare të internetit:

https://abr.al/trajnimi-per-shitje-merchandising/

NJOKIS TIPS