Si ta mbani shtëpinë të ngrohtë në këtë dimër

ngrohtë

Izolimi i shtëpisë do të ndihmojë për ta mbajtur atë të ngrohtë dhe gjithashtu do të kursejë para për faturat e ngrohjes.

Përdorni mjete shtëpiake të thjeshta për ta mbajtur shtëpinë tuaj më të ngrohtë. Kostoja e mbajtjes së shtëpisë të ngrohtë në dimër nuk duhet të jetë e lartë. Ka disa mënyra të ndryshme për të mbajtur shtëpinë të ngrohtë edhe pse nuk mund të keni një ngrohës.

Këtu janë disa këshilla të thjeshta për ta mbajtur shtëpinë tuaj të ngrohtë për pak ose aspak kosto shtesë.

Përdorimi i Perdes:

Hapni perdet tuaja gjatë ditës për ta përdorur këtë ngrohje të lirë. Në mbrëmje, mbyllni perdet tuaja, të cilat veprojnë si shtresë tjetër izolimi dhe mbajnë ngrohtësi në dhomat tuaja.

Mbani mobilje larg ngrohjes:

Shumë mobilje janë rregulluar para mjetit të ngrohjes. Shikoni se mobilje nuk bllokojnë rrjedhën e ajrit të nxehtë. Lëvizni mobiljet tuaja, të paktën gjatë dimrit.

Përdorimi i qilimat:

Qilimi është një material që mbulon dysheme dhe i cili është në dispozicion në shumëllojshmërinë e modelive dhe ngjyrave. Qilimi do të ndihmojë për të kontrolluar humbjet e nxehtësisë nga dyshemeja.

Mbuloni derën e përparme:

Mbuloni derën e përparme dhe muret përreth me një perde të dendur të rreshtuar, e cila do të eliminojë një humbje të vogël të nxehtësisë.

Dyshemeja:

Përdorni fletët e plastikës pleksiglas, të siguruara me shirit të fortë. Mbulesa plastike e pastër, e mbërthyer në dritare me shirit, siguron “lustrim të dyfishtë”.

NJOKIS TREND