Njokis Etiketimet Bitcoin

Etiketim: bitcoin

Monedhë e vetme pas dhjetë vitesh do të jetë…

Pavarësisht nga luhatjet e çmimeve dhe problemet, kripto-valutat do të mbizotërojë për pak vite, thotë Jack Dorsey. Ndërkohë që bankat dhe institucionet financiare vazhdojnë të...

Tregu global i kripto monedhave ka shënuar rekord të ri

Vlera e përgjithshme e tregut të kripto monedhës globale kapërceu vlerën e 700 miliardë dollarëve të mërkurën. Kështu duke arritur nivelin më të lartë...

Bitcoin: Çfarë është dhe si funksion ai?

Bitcoin është një nga monedhat virtuale më të përdorura. Monedha e cila ka arritur edhe në Kosovë, ka një mënyrë të veçantë të funksionimit. Çfarë...

Block title