Njokis Etiketimet Kripto valuta

Etiketim: kripto valuta

Monedhë e vetme pas dhjetë vitesh do të jetë…

Pavarësisht nga luhatjet e çmimeve dhe problemet, kripto-valutat do të mbizotërojë për pak vite, thotë Jack Dorsey. Ndërkohë që bankat dhe institucionet financiare vazhdojnë të...

Pse kripto-valutat aktualisht po humbasin vlerën?

Për disa ditë, i gjithë tregu i krizës në valutë është nën presion ekstrem. Por cilat janë arsyet për një korrigjim të tillë? Duket sikur...

Block title