Njokis Etiketimet Njokis

Etiketim: njokis

Seminari i Shitjes & Merchandising, Shqipëri

Afatet për rregjistrim: 10 Maj - 01 Qershor 2018 Për: të gjithë punonjësit, kompanitë dhe personat e interesuar për të fituar njohuri mbi shitjen dhe merchandising...

Po ndërtohet statuja më e lartë në botë, Indi

Statuja e Unitetit, që do të jetë statuja më e lartë në botë kur të përfundojë, ka bërë përparim të rëndësishëm në ndërtimin e...

Kampi i paqes rinore në Budapest, 2018

Afati i fundit për aplikim: 13 prill 2018 Për: të rinjtë nga 18 deri në 25 vjet Vendi: 26 qershor-3 korrik 2018, Qendra Rinore Europiane, Budapest Përshkrimi Kampi...

Kampet Rajonale të Restaurimit 2018

Afati i fundit për aplikim: 15 Prill 2018 Për: Pjesëmarrësit nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Greqia, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Rumania dhe...

Monedhë e vetme pas dhjetë vitesh do të jetë…

Pavarësisht nga luhatjet e çmimeve dhe problemet, kripto-valutat do të mbizotërojë për pak vite, thotë Jack Dorsey. Ndërkohë që bankat dhe institucionet financiare vazhdojnë të...

Gottfried Böhm, arkitekti që shkriu gjeometrinë në ndërtesa kishtare

Karriera e Gottfried Böhm (i lindur më 23 janar 1920) lëviz nga e thjeshta në kompleksen dhe nga e shenjta në laike, por gjithmonë...

Panele që prodhojnë energji edhe nga shiu

Duket se shkencëtarët kanë arritur të realizojnë një gjeneratë të re qelizash fotovoltaike të afta që të prodhojnë energji dhe në mot të keq,...

PRIX LEVALLOIS 2018 – Gara ndërkombëtare e fotografisë

Afati i fundit për aplikim: 02 Maj 2018 Për: për fotografët e rinj nën moshën 35 vjeçare, të çdo kombësie Shpërblimi:  10,000 Euro, Grant Përshkrimi Qyteti Levallois...

Dieta që lufton depresionin

Sipas një studimi të ri, konsumimi i perimeve, frutave dhe drithërave mund të ulë rrezikun e depresionit. Ndryshime në mënyrën e jetesës, ashtu si...

Koha kur Steve Jobs aplikonte për punë [Foto]

Gjithkush duhet të fillojë dikund. Në vitin 1973, ndërmarrësi legjendar dhe bashkë themeluesi i Apple Steve Jobs kishte nevoj për një punë. Ai sapo e...

Block title