Njokis Etiketimet Pro

Etiketim: pro

Monedhë e vetme pas dhjetë vitesh do të jetë…

Pavarësisht nga luhatjet e çmimeve dhe problemet, kripto-valutat do të mbizotërojë për pak vite, thotë Jack Dorsey. Ndërkohë që bankat dhe institucionet financiare vazhdojnë të...

Panele që prodhojnë energji edhe nga shiu

Duket se shkencëtarët kanë arritur të realizojnë një gjeneratë të re qelizash fotovoltaike të afta që të prodhojnë energji dhe në mot të keq,...

Koha kur Steve Jobs aplikonte për punë [Foto]

Gjithkush duhet të fillojë dikund. Në vitin 1973, ndërmarrësi legjendar dhe bashkë themeluesi i Apple Steve Jobs kishte nevoj për një punë. Ai sapo e...

Pse kripto-valutat aktualisht po humbasin vlerën?

Për disa ditë, i gjithë tregu i krizës në valutë është nën presion ekstrem. Por cilat janë arsyet për një korrigjim të tillë? Duket sikur...

Kaq miliona euro do shkojnë për shpronësim në “Autostradën e Gjilanit”

Traseja e Autostradës së Gjilanit sipas zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës pritet që të nisë në muajin mars të këtij viti. Ndërtimi i Autostradës së Gjilanit...

Shqetësim pas rënies së madhe të aksioneve

Analistët e tregut po ndjekin me vëmendje nëse bursa amerikane do ta rimarrë veten sot, pasi dje shënoi një rënie të ndjeshme. Indeksi industrial...

Instagram i jep fund privatësisë

Instagram do të fillojë t’ju njoftoj kur njerëzit e tjerë marrin pamje nga fotot ose videot e juaja. Kjo do të thotë se do të...

Vendi me numrin më të madh të veturave për banorë

Mesatarja e 28 shteteve anëtare të BE-së është 573 makina për 1,000 banorë, rekord absolut mban Malta me 775 makina për 1,000 banorë. Ajo pasohet nga...

Rrjeti social më i madh në botë Facebook, mbush 14 vite

Rrjeti i cili filloi punën me një buxhet prej 1 mijë dollarësh, por ndër vite u rrit në mënyrë eksponenciale. Plot 14 vite më parë,...

Kosova shënon rënie në indeksin e lirive ekonomike

Fondacioni Heritage publikoi raportin mbi Indeksin për Liritë Ekonomike në botë, sipas të cilit 102 nga 180 vende të përfshira kanë shënuar përmirësim, ndërsa...

Block title