Njokis Etiketimet TIPS

Etiketim: TIPS

Seminari i Shitjes & Merchandising, Shqipëri

Afatet për rregjistrim: 10 Maj - 01 Qershor 2018 Për: të gjithë punonjësit, kompanitë dhe personat e interesuar për të fituar njohuri mbi shitjen dhe merchandising...

Kampi i paqes rinore në Budapest, 2018

Afati i fundit për aplikim: 13 prill 2018 Për: të rinjtë nga 18 deri në 25 vjet Vendi: 26 qershor-3 korrik 2018, Qendra Rinore Europiane, Budapest Përshkrimi Kampi...

Kampet Rajonale të Restaurimit 2018

Afati i fundit për aplikim: 15 Prill 2018 Për: Pjesëmarrësit nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Greqia, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Rumania dhe...

PRIX LEVALLOIS 2018 – Gara ndërkombëtare e fotografisë

Afati i fundit për aplikim: 02 Maj 2018 Për: për fotografët e rinj nën moshën 35 vjeçare, të çdo kombësie Shpërblimi:  10,000 Euro, Grant Përshkrimi Qyteti Levallois...

Thirrje për aplikim – Universiteti Veror Turk 2018

Afati i fundit për aplikim: 31 Mars 2018 Për: student ndërkombëtar Bursa: financim i plotë Përshkrimi Që nga viti 2009, Instituti Yunus Emre u ka ofruar studentëve nga e gjithë bota...

Universiteti Pranveror mbi “Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Diplomacinë”

Afati i fundit për aplikim: 14 Prill 2018 Për: Studentët me kualifikime të ndryshme akademike, me interes të përgjithshëm mbi negocimin, diplomacinë dhe marrëdhëniet ndërkombëtare Vendi: 20-23...

Konkurs Për Grante të Vogla  

Ambasada e SHBA-së në Kosovë ofron grante të cilat mund të shfrytëzohen për mbështetjen e programveve kulturore, akademike, etj. Më poshtë e gjeni të detajuar...

Seminari për udhëheqësit e rinj në GCED, Seul

Afati i fundit për aplikim:  25 Mars 2018 Për:  pjesëmarrës të moshave 18 deri 24 vjeçare Vendi: 20-26 Maj 2018 në Seul, Repulika e Koresë Përshkrimi Qendra e Arsimit...

Kampi për trajnimin e trajnerëve në Komunikimin Digjital

Afati i fundit për aplikim: 12 Mars 2018 Për: njerëz nga vendet e renditura më poshtë, të cilët kanë përvojë në mësimdhënie në...

Shkolla verore ‘CREATE DAV’ 2018, Kanada

Afati i fundit për aplikim: 26 Mars 2018 Për: studentë të lartë universitar të të gjitha vendeve Kosto: të gjitha shpenzimet e mbuluara Përshkrimi Programi multi-institucional, ndërdisiplinor CREATE në Analizimin dhe...

Block title