Vasil Naçi – Rruga drejt suksesit! – Aplikoni tani…

vasil-naci

Vasil Naçi – Rruga drejt suksesit!

Ngjarja mbahet më datën 9 Nëntor 2017, në orën 13:00 deri  20:00, në Pallatin e Kongreseve në Tiranë nga Vasil Naci

Të drejtë pjesëmarrje kanë të gjithë ata të cilët janë të interesuar të përfitojnë nga njohuritë dhe suksesi i Z. Vasil Naçi, një ndër sipërmarrësit më të suksesshëm në Shqipëri dhe rajon.

Z. Vasil Naçi pas 26 vitesh suksesi të jashtëzakonshëm në biznes dhe në jetë, do të ndajë me ju qasjen që e ka çuar atë në këto nivele. Përveç strategjive të biznesit, ai do të ndajë me të pranishmit edhe njohuritë të cilat ai i ka akumuluara nga dhjetëra trajnime ndërkombëtare në fushën e motivimit, vetë-zhvillimit dhe inovacionit.

Ngjarja organizohet për herë të dytë rradhazi, pasi që herën e parë ka treguar një sukses të jashtëzakonshëm, ku kishte 2000 pjesëmarrës nga i tërë rajoni. Ju mund të nisni rrugën tuaj drejt suksesit duke marrë pjesë në ngjarjen që mbledh njerëzit më pozitiv nga Shqipëria e vendet e tjera. Duke marrë pjesë ju zgjidhni mundësin për të përfituar jo vetëm nga mësimet që do ofrohen por edhe nga njohuritë praktike të cilat do ju krijojnë idenë se si do duheshit ti çaseshit një rruge të suksesshme.

vasil-naci

Temat kryesore të ngjarjes do të jenë:

A është suksesi në dorën tuaj?
Si mund të arrini më shpejtë dhe më lehtë ëndërrat tuaja?
Si mund të kapësh nivelet më të lartë të suksesit edhe kur rrethanat nuk janë të favorshme?
Si mund të kesh sukses në vazhdimësi?

Trajtimi i temave praktikisht dhe me një çasje pozitive do ju krijojë një ide të çartë se cilat janë përparësit dhe mundësitë tuaja në këtë rrugë.

Për të dhëna më të detajuara rreth programit të ngjarjes si dhe për regjistrim ju lutem klikoni në linkun e mëposhtëm

 

RRUGA DREJT SUKSESIT – APLIKO TANI

 

vasil-naci

NJOKIS TIPS